Jeg og mannen var på kino en tur i går kveld.Og det er faktisk 20 år siden sist jeg og han gikk alene💓

Igjennom programmet Lindo på Nrk så fekk jeg øyne opp for filmen Spionen og den ble spella av Ingrid Bolsø Berdal!Det var en veldig flott film,kanskje litt kjedelig i begynnelsen.Men den tok seg veldig opp og den ble veldig spenende.En fekk se hvordan en Spion jobbet og hva det gjorde med et menneske.Ingrid spilte rollen som Sonja Wigert helt ypperlig.Flink og var veldig lik Sonja Wigert!
Jeg er ikke så veldig glad i Norsk film og ser veldig lite av det.Men denne filmen her fenget og jeg syns dette er en film som skolene godt kunne ha hatt som undervisning.Så denne filmen kan jeg anbefale alle sammen å se enten på Kino eller når den kommer på nettet etterhvert!
Det var godt å se att Sonja Wigert fekk en sånn film etter sin død og att hun ble hedret på denne måten.

I dagsrevyen så såg jeg et innslag om Fotografering kan kurere stress.Det er jeg veldig enig i!
De dagene jeg har oppdrag,da koser jeg meg og det er lite av stress da.Selv om dette er bare en time eller to i løpe av en hel dag!

Jeg elsker å være ute i naturen,gå og ta bilder og får jeg med noen unger/ familifotografering da er livet helt topp..Og smertene er borte denne timen eller to.

I går var det et annet programm jeg såg Vårt lille land på Tv2,det er faktisk godt å se att noen bryr seg!Det handler om Tonje som tok vare på trillinger som hadde det vanskeligt!En rørende historie som alle burde få med seg!

I mai hadde jeg min siste konfirmasjon.Rart å tenke på alle mine tre begynner å bli store (voksne ungdommer).Og jeg er stolt over att jeg har ordnet fine konfirmasjoner for mine barn.Det har vært masse grubling over stasj og pynt og hva slags mat enn skulle ha.Jeg håper mine ungdommer kan se på denne dagen ( om noen år)som noe bra....he he.

Jeg har ikke vært så aktiv inne på blogg fronten på lenge.Dagene går med å gå på møter,ta bilder og gå på fysioterapi,og sove litt.Og selvsakt å være husmor.Siden i mai mnd har jeg gått til fysioterapi med en skulder.Fysioterapauten kunne ikke ta på skuldra før jeg skrek ut i smerte.Heldigvis er den mye bedre nå.Men forsatt jobber Maja som hun heter fysioterapauten med arma mi og litt i nakken min.Det er utrolig med smerter og jeg går inn med denne innstillingen att dette vill gjøre vondt en halv time..Men jeg vet att det blir bedre da😀Da vill jeg ønske alle sammen Forsatt fin Kveld og vær snill med hverandre!  Britt Kristin!💓