I dag er min datter Gjesteblogger her på min blogg...Hun vill gjerne dele sine opplevelser og inntrykk av turen hun hadde til høvringen...:)
Jeg stilte henne noen spørsmål......som hun svarte på...:)mens hun svarte flira hun godt..en tur som har hjelpt henne på mange måter;)

1.Hvordan var det å dra alene på tur uten mamma og pappa??

Svar:Det var litt skremmende i starten,men jeg hadde jo trent uka før...så da gikk det bra...:)Kan vell legge til her da...att hun overnattet hos bestemor og bestefar noen dager før..Og det gikk jo bra:)

2.Hva likte du med turen?Det jeg likte best med turen var att jeg kunne være sammen med venner uten søsken og kunne være mye ute...

3.Fortell om første dagen!Først så kjørte pappa meg ned til skolen og der ventet jeg og pappa til bussen komm....Vi hadde to busser for vi var 63/64 elever....og jeg satte meg i bussen og vinket hadet bra.Vi kjørte 3,5 time med buss og litt båt:)Så når vi komm framm var det å pakke ut....så var vi på et gjorde å sto på ski..:)

4.Var det noe morsomt som skjedde på turen??Det var det att min venner ( Maria og Sofie) som jeg var på rom med fekk latter krampe av att jeg var i telefonen(Da snakket hun med meg)....sin mamma...

5.Har du lyst på flere skoleturer?Ja så lenge det blir med mine venner og det er planlagt:)

6.Hvordan var de som jobbet der da??Dem var hyggelige....en var stille.....og noen livlige...og en skjønnte nesten ingen hva sa..men det gjorde jeg.....

7.Hvordan var Bussturen?Nervepirrende fordi alt var nytt og ukjent....mye latter og mye tale om det som skulle skje...

8.Hva gjorde dere når dere hadde fri?Spilte kort og hadde det GØY...

9..Har du et stolt øyeblikk fra Turen??Jeg spiste fisk..det trodde jeg aldri jeg skulle spise. og jeg spiste 2,5 porsjon med middag.....

Da vill Anette dele sine bilder med dere...før hun reiste..fekk hun bruk for kamera som hennes besteforeldre hadde kjøpt til jul.....:)

Jeg vill takke min datter Anette for dette flotte interjuet og for att du fortalte om turen...Jeg er skikkelig stolt over deg....:)

Nå skinner sola ute endelig...håper på noen fine dager nå......;)Kommer flere innlegg etterhvert....da jeg har flere bilder på lager:)

Klem fra Britt