Det er vell på tide å oppdattere bloggen.

Den 21.juli.2008 dro vi til Lillehammer.Det var en tur vi gledes oss veldig til.Store som små.Vi tok det med ro.Så første stopp var Gjøra og innom mine foreldre.Der ventet det god mat.Og en koselig prat.Før turen gikk til Oppdal og videre over fjellet.Der var det tissepause og litt billedtaking før vi endelig tok en lang pause ved Dombås.Der fekk ungene leke.Og vi fekk strekt litt på beina..





Det var Cars bil på Dombås.Og dette var stas siden.Vebjørn digger cars.



Anette på Dombås.



Vi forsatte nedover og når det lei sent på kveld komm vi framm til Lillehammer.Vi skulle leie en hytte ved Sjusjøen,det var ca 2,5 mil fra Lillehammer sentrum.Ungene ble veldig glade når de fekk se hytta og den var virkelig koselig.



Vi fekk pakket ut og laget oss middag...og skjekket ut området også.Det var fine lekemuligheter for barna..med trampoline.Etterpå fekk ungene se litt film på pcen..Siden både internett og ikke tv virket der.





Etterpå var det legging og de små hadde nok noen sommerfugler i magen.For neste dag skulle vi på Lilleputthammer.Vi hørte dem både knisa og kviskra oppe på hemsen der Anette og Lars Johannes sov.

22.Juli.2008.Endelig var dagen her da vi skulle til Lilleputthammer.Vebjørn har allrede snakket om karuseller i ukes vis før.Og de hadde store forventninger når vi dro dit.Og de koste seg skikkelig.De fekk prøvet det meste.Det var så koselikt der.Disse småhusene som en kunne være inne i og leke.Utenfor var det alt fra karuseller til ansiktsmaling.Noe som jeg og Anette prøvde..Og jeg sjokkerte Bjørn med å bli klovn.Guttene fekk prøve racerbiler og til å med Anette prøvde det...og syns det var kult.Vi spiste der og kosa oss hele dagen.Og jammen var vi slitne når vi satt oss i bilen...Og det var utrolig varmt.











Og av og til var det godt å ha noen fang å komme til.











Her Anette malt som en sky.Og hun ble veldig fin.



Etterpå var det min tur å sjokkere med klovn...



Trampolina ble masse brukt der.













Fornøyd Vebjørn og Lars Johannes.



Etterpå dro vi til hytta og åt mat og ungene fekk prøve trapolinen.Det var veldig flott natur og utsikt der vi bodde..





Så komm kvelden att vi skulle legge oss.Denne kvelden sovna dem rimmelig fort.De var nok slitne og masse avintrykk...

23.Juli.2008 var Hunderfossen på programmet.Ungene gledet seg veldig.Mens vi voksne var nok ganske slitne i beina etter en dag i Lilleputthammer..Men med frisk mot satte vi kursen mot Hunderfossen.Og det ble både het og en ganske slitsomm dag...syns jeg..men både Vebjørn,Anette og Lars Johannes syntes det var stas..Det var masse med folk og enorm til varme der..Ungene prøvde ut masse der også...de fekk se dukkene til ivo Caprino,teater,dyr,prøve racer biler og de fekk førerkort på lastebil.Det var eventyrslott der.Og selvsakt tog.P.g.av varmen så tok jeg ikke så mange bilder den dagen..Men noen ble det jo..





















Så var tiden inne for å ta farvell med Ivo Caprions rike!



Etterpå dro vi hjemm til hytta for å spise mat og begynne å pakke litt.Da vi skulle reise hjemm dagen etter.Det var ikke så godt å legge seg den kvelden.Og vi var alle sammen enige om att vi har kos oss skikkelig og att Lillehammer blir det neste år også.

Den 24.Juli komm og vi måtte reise hjemm igjenn..Vi måtte pakke ned pcen før ungene ville ut av hytta..Vebjørn gråt en liten skvett..









Det var en stille gjeng som dro til Gjøra igjenn.Vi tok mange pauser,blant annet på Otta,Dombås og på fjellet.





Før vi endelig komm til Gjøra og skulle være der ei natt i gammlehuset.Ungene sovna ikke så fort den natta.Vebjørn ville så gjerne til Lillehammer.Og dagen etter dro vi til Molde igjenn..En tur som vi skal huske lenge dette her..og som ungene vill snakke om lenge etterpå.