SEKKENE ER BLITT TESTET AV VÅRT LILLE PANEL!

Nå i denne uka i Molde er det både Jazz og tivoli.Så i går fylte vi opp sekkene med drikke..og annet oppi og dro til byen og tivoli...Det var krye gutter som bar sekkene på seg...

Så her er dommen over sekkene..Guttens vurdering og Mors vurdering!

Guttens vudering :
*Sekkene var veldig kule.Særlig fordi det var fotballsekker!
*Sekkene var lette å ha på seg!
*Masse kult på den!
Negativt:Sekken til Lars som skal opp i 4 klasse var litt for liten..Så den passer nok til 1-3klasse.Og ikke en liten 4klassing da det skal nede i masse bøker!

Mors vurdering!

Først vill jeg takke att Nille som tar initiativ til slike kampanjer!Utrolig kult å være med på  å teste sekkene for ungene og Mor!
Først når jeg hørt om denne kampanjen var jeg i litt tvil...Både Europris og Nille har kanskje et rykte om dårlig ting som selges der.Men jeg må si jeg ble veldig postivt overrasket når sekkene komm og Glad for att vi ble plukket ut..

Positivt!
Sekken er fine utenpå...Kule motiv med fotball på.Fotball er veldig kult i denne familien fortiden..Og klare fine farger som passer fint sammen!Sekken er lett å ta og av på for guttene...Som er veldig viktig!Sekkene er romslige og passer veldig godt til en gutt i 1-3 klasse!Kule glidelås er det også som fenger guttene!

Negativt!
Det jeg savner er å ha en ekstra Lomme til drikke flaska på siden av sekken.Jeg har erfaring med det att guttene putter drikka i sekken og kanskje glemmer å ta opp korka så renner det saft i sekken!

Sekkene passer best fra 1-3klasse..Lars J som skal begynne i 4klasse nå i Augsust er ganske liten gutt for alderen.Men når sekken fylles med skolebøker,drikkeflaske og en matboks .Så blir den for full og for tung.Så derfor anbefaler jeg disse sekkene til en gutt som skal gå 1-3 klasse!
Sekkene blir helt klart med på ferieturen som starter neste tirsdag.Og guttene gleder seg til å fylle den opp med leker som skal være med og litt annet..


Jeg vill ønske alle sammen Forsatt God sommer til Dere som laget denne kampanjen og dere andre som ble trukket ut å være med


BLÅ LYKKE!

Først vill jeg takke Linnie som gjorde meg oppmerksom på att Nille hadde en kampanje gående om testing av skolesekker!

Nille er en spenende butikk med masse rart i...Og for litt siden spurte dem om noen ville teste ut skolesekker som skal lanseres i høst...Og dem ville ha barn fra 1-3klasse og bloggere...Jeg hadde to gutter som skal starte i 2 og 4 klasse.Og jeg sendte dem en mail..Og jammen ble vi ikke trukket ut gitt!

Og før helga komm sekkene til oss i Posten..Guttene ble kjempeglade og særlig for att det var fotballsekker..Da fotball er ganske kult fortiden!Sekken var gode å ha på seg og ganske fancy!Det var lommer..stropper og reimer og refleks på dem!

Sekkene skal være med på våres ferie tur.Og da får guttene testet dem ut skikkelig..